Unikke designs

Vi har igennem de sidste 20 år lavet unikt designet dansetøj til nogle af Danmarks og verdens bedste dansere.

Vores designs har altid været sporty, feminine og stilrene, hvor der tages hensyn til danseren. Med DesignsByKiirdal, designer vi dansetøj til dig, så du står ud fra mængden og er synlig på dansegulvet. DesignsByKiirdal er på nuværende tidspunkt tilgængeligt for disco solo, duo og small group. 

*Når du bestiller en dragt fra DesignsByKiirdal vil det IKKE være muligt at komme med eget design. Det er Kiirdal der eksklusivt designer dragten.

 • BESTILLING

  Når du bestiller en dragt fra DesignsByKiirdal, har du mulighed for selv at vælge prisklasse, farvesammensætning, specificere præferencer og detaljer, som vi vil tage højde for i designprocessen.

  Efter vi har modtaget din ordre, laver vi et designforslag med materialevalg, som du skal godkende.

  Ønsker du dragten færdig på et bestemt tidspunkt, så husk at fortælle os det ved bestilling. Vores standard leveringstid er omkring 5-6 uger.

 • PRODUKTION

  Når designforslaget og materialevalget er godkendt, tilsender vi dig et skema hvori du skal angive dine mål, så vi kan tilpasset dragten specielt til dig.

  Du har også mulighed for at booke en tid til at komme forbi vores showroom i Gentofte, for at se på farver og få taget mål.

  Når alt dette er på plads begynder vi på din dragt.

 • AFLEVERING

  Du modtager en besked når dragten er færdig.

  Du har muligheden for at komme og hente dragten i vores showroom eller få den sendt hjem.

BETALING

Når du bestiller en DesignsByKiirdal dragt betaler du et depositum på DKK 1.000. Depositummet er med til at sikre designforslaget. Det indgår selvfølgelig som en del af betalingen for den endelige dragt.

Når designet og materialevalg er på plads, modtager du en faktura på det resterende beløb. Vi begynder først på dragten når dette beløb er betalt.

BESTILLING

Nem og simpel online bestilling.

Køb nu

Anvend kontaktformularen, hvis du har nogen spørgsmål, og vi vender hurtigt tilbage til dig.