OM OS

 

BESTIL DIN NÆSTE UNIKKE DANSEDRAGT DIREKTE I WEBSHOPPEN

Du skal nemt kunne få fat i dit dansetøj. Derfor er webshoppen selvfølgelig åben 24 timer i døgnet, altid opdateret og ordrerne bliver behandlet hurtigt. Skulle du have spørgsmål til din bestilling er du er velkommen til at kontakte os, anvend gerne kontakt formularen her.  

Med DesignsbyKiirdal har du nu mulighed for nemt at bestille specielfremstillet dansetøj. Vi har stor erfaring med udvikling af designs og tilvirkning af discotøj, standard- og latintøj,  skøjtekjoler og bikinier.  

Og selvfølgelig står vi altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning, så du kan få realiseret dine ønsker. 

DIGITAL OPTIMERING

Vores bestilling og købsproces er digitalt anlagt, hvilket giver dig muligheden for nemt at få et overblik over din bestilling samt udviklings- og leveringsprocessen.

Vi henviser dig derfor også til at anvende vores digitale kontaktform hvis der er noget hjemmesiden ikke angiver tydeligt, og vi vil vende tilbage inden for en time i hverdagene mellem 9-16. 

Har du brug for materialer til selv at sy dit næste dansetøj henviser vi dig til vores Webshop Kiirdal.dk, hvor du kan finde alle materialer såsom metervarer, frynser, rhinsten, perler mv.